Žuvys

Neptūnas, kuris yra Žuvų zodiako ženklo valdovas, 2024-aisiais metais praeis pro Žuvų ženklą. Dėl to, 2024 metais atsiras ryški tendencija, kad žmonių, gimusių Žuvų ženkle, dvasingumas bus itin sustiprintas nei įprastai ir būtent šis aspektas labiausiai atsispindės kiekvieno gyvenime.

Visa tai lems, kad imsite aktyviai tobulėti kaip asmenybė ir kaip profesionalas srityje, kurioje dirbate. Drakono metais galite pagaliau priartėti prie laimės – jei tik leisite aplinkiniams jums atsidėkoti taip, kaip iš tikrųjų verta. Paslėpkite savo kuklumą, pagalvokite daugiau apie save, o ne tik apie tuos, už kuriuos jaučiatės atsakingi. Pamilkite save su visomis savo baimėmis ir trūkumais. Ir leiskite tiems, kurie nuoširdžiai jus myli, jums padėti šiame dvasiniame ir profesiniame virsme. Beje, ir ugdykite savyje verslo gyslelę – to gali prireikti antroje metų pusėje.

Meilė Pažintys – gerai, tačiau ne bet kokios, būkite išrankesni, kad laikas nebūtų praleistas veltui. Sutikti širdžiai artimą žmogų didesnė tikimybė nuo pavasario. Vasaros laikotarpis žada būti ramus, ypatingai šeimą sukūrusioms poroms.

Pinigai Iki vasaros pradžios nuveiktų darbų rezultatai jus lydės iki pat metų galo, todėl netaupykite savęs, kad paskui galėtumėte savimi didžiuotis. Venkite skubėjimo, saugokite savo piniginę ir vertingus daiktus.

Sveikata Galimi medžiagų apykaitos sutrikimai – patartina stebėti, ką ir kada valgote. Vasaros laikotarpiu venkite karščio, gerkite daug skysčių, nepamirškite apsaugos nuo saulės priemonių. Stenkitės kuo daugiau judėti.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *