Vėžys

Vėžiams 2024 metais teks pakovoti už savo vietą po saule. Pamirškite savo infantilumą, neužleiskite kitiems to, kas teisėtai priklauso arba galėtų priklausyti atlikus atitinkamus veiksmus jums.

Išlįskite iš savo kiauto ir pagaliau pradėkite bendrauti. 2024 metais didžiulės naudos jums teiks ryšiai ir pažintys. Turite šansų atsidėti atsargų juodai dienai – tai padės jums pasijusti ramiau, jausitės finansiškai saugesniu žmogumi. Tačiau nelaikykite visų savo santaupų vienoje vietoje, neinvestuokite jų į vieną įmonę – išskirstykite juos dalimis. Dar ateinančiais metais negalite sau leisti prabangos likti nepastebėtu. Jūsų kuklumas jums ne į naudą. Be abejo, nevertėtų šaukti apie savo privalumus visur, kur papuola, tačiau šiek tiek saikingos savireklamos padės jums pasistūmėti karjeros pakopomis aukštyn.

Šeimoje laukia stabilus periodas, jei tik jūsų partneris – ne Ugnies stichijos valdomas žmogus. Pastaruoju atveju laukite skandalų ir audringų santykių aiškinimosi. Jei kol kas šeimos nesukūrėte, 2012 metais veikiausiai savo gyvenimo meilės taip ir nesutiksite. Galimi nebent trumpalaikiai romanai. Tiesa, pačiame metų gale veikiausiai prasidės itin laimingas ir sėkmingas jūsų gyvenimo tarpsnis.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *