Šaulys

Šauliams 2024 metai bus sėkmingi, kupini įvykių, išvykų, bendravimo. Apskritai šie metai sutaps su jūsų vidine pasaulėjauta, todėl turite šansų gauti tai, ko jums iki šiol trūko.

Jūs lengvai užkrėsite savo idėjomis aplinkinius, todėl jums atleis net ir lengvabūdiškumą bei klaidas. Tačiau nenumokite ranka į kitų žmonių duodamus patarimus – metų pradžioje jums galbūt pasufleruos tai, kas nulems jūsų tolimesnę ateitį. Jūsų kunkuliuojantis entuziazmas pasiteisins, tačiau į abejotinas avantiūras geriau nesivelkite – išmintingas Drakonas jūsų tikrai nesaugos jei įsivelsite į nelegalius reikalus. Nuvykite šalin nerealias viltis. Jūs turite pernelyg daug gerų idėjų, kurios tikrai atneš pergalės vaisių, taigi neverta švaistyti laiko užmačioms, kurios pasmerktos iš anksto ir jūs tai žinote.

Jei vis dar ieškote savo meilės, ją galite surasti 2024 metų viduryje. Ieškokite artimo žmogaus tarp bendraminčių ir kolegų – kuo labiau su tuo žmogumi būsite susiję materialiame pasaulyje, tuo harmoningesnė bus ir jūsų dvasinė sąjunga.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *