Liūtas

Liūtams 2024 metai atneš nusivylimų asmeniniame gyvenime, jie gali pasigesti spalvų ir subtilių niuansų bendraujant su antrąja puse. Tačiau problemas šeimoje veikiai kompensuos sėkmė profesinėje veikloje ir materialinis stabilumas.

Jums ateinančiais metais teks tiesiog nagais kibtis į viską, ką siūlys jūsų verslo partneriai ar vadovybė. Taip jūs atgausite dvasinę pusiausvyrą ir galėsite pasiekti neįtikėtinų aukštumų, jei tik netinkamu momentu nenuspręsite, kad viskas tėra bėgimas uždarame rate.

Ateinantys metai – ne laikas poilsiui. Maža to, jums ne kartą teks pakovoti už savo nuomonę, kad aplinkiniai nepagalvotų, jog galima jums užsilipti ant sprando. Nesikuklinkite parodyti valdingumą, pademonstruoti, kad jūsų autoritetingas požiūris privalo būti pripažintas. Jei įsivelsite į kovą – nebijokite mūšių: jūs turite daug šansų tapti nugalėtoju. Ir dažniau derėkitės, Žinoma, tai – ne karališkas įprotis, tačiau jei kalbama apie atlyginimo didinimą arba geresnių sąlygų, lengvatų išsireikalavimą, galima ir pasiaukoti – karūna nuo galvos dėl to nenukris.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *