Šaulys

saulys horoskopas2017 metais turėsite galimybę pasinaudoti ta solidžia reputacija, kurią sukūrėte per praėjusius metus. Jūs veikiausiai tapote žymia savo srityje – taigi akivaizdu, kad sunkiai dirbti buvo verta. Tačiau jau sausį galėsite atnaujinti savo mėgstamus užsiėmimus: malonumus ir linksmybes. Galbūt darysite tai viena, bet tai nebus problema. Tikrai nebūsite viena, jei to nenorėsite. Įsitikinkite, kad turite su kuo pasikalbėti apie piniginę situaciją – kažką, kuo pasitikite. Tuomet dalykai klostysis sava vaga, o jūs laukite kovo 25-osios pilnaties, kuri suintensyvins jūsų meilės gyvenimą.

Pavasarį labai norėsis pagaliau susitvarkyti savo gyvenimą, bet nepanikuokite. Atminkite, jūs tikrai galite turėti ir gyvenimą, ir normalius tarpusavio santykius tuo pat metu. Tiesiog turite pasirinkti tinkamą partnerį – kažką, kas taip pat myli laisvę, kaip ir jūs. Beje, žmogus, atitinkantis šį aprašymą, gali pasirodyti jau gegužės 23 dieną, taigi būkite pasirengusi.

Skaityti daugiau

Vasarą galite užsimanyti įgyti naujų gebėjimų ir mokytis dalykų, kurių seniai norėjote. Jūs amžina studentė, nuolat ko nors mokotės. Dabar panaudokite šią savo savybę. Rugpjūčio 19-osios pilnatis įkvėps jus pradėti mokytis kažko, ką tikrai mėgstate. Rugsėjo pabaigoje jau turėtumėte būti pasirengusi šiuos įgūdžius panaudoti.

Spalio užtemimai nušvies visas jūsų draugystes, ir tai gali pranašauti apie požiūrio į ypatingą žmogų pasikeitimą. Taigi jei kažkas, apie ką galvojote tik platoniškai, staiga ima kelti triukšmą, kad jūs jam labai rūpite, labai atsargiai pagalvokite, ar esate tam pasirengusi, ir ar galėsite vėl būti draugais, jei kartais nieko neišeitų. Atostogos bus nuostabios. Nepamirškite skirti savo laiko vyresniesiems šeimos nariams.

Karjera
Skaityti daugiau

2017 metais turėsite galimybę pasinaudoti ta solidžia reputacija, kurią sukūrėte per praėjusius metus. Jūs veikiausiai tapote žymia savo srityje – taigi akivaizdu, kad sunkiai dirbti buvo verta. Tačiau jau sausį galėsite atnaujinti savo mėgstamus užsiėmimus: malonumus ir linksmybes. Galbūt darysite tai viena, bet tai nebus problema. Tikrai nebūsite viena, jei to nenorėsite. Įsitikinkite, kad turite su kuo pasikalbėti apie piniginę situaciją – kažką, kuo pasitikite. Tuomet dalykai klostysis sava vaga, o jūs laukite kovo 25-osios pilnaties, kuri suintensyvins jūsų meilės gyvenimą. 2017 metų horoskopas šauliui pranašauja, kad pavasarį labai norėsis pagaliau susitvarkyti savo gyvenimą, bet nepanikuokite. Atminkite, jūs tikrai galite turėti ir gyvenimą, ir normalius tarpusavio santykius tuo pat metu. Tiesiog turite pasirinkti tinkamą partnerį – kažką, kas taip pat myli laisvę, kaip ir jūs. Beje, žmogus, atitinkantis šį aprašymą, gali pasirodyti jau gegužės 23 dieną, taigi būkite pasirengusi. 2017 metų horoskopas šauliui rodo, kad vasarą galite užsimanyti įgyti naujų gebėjimų ir mokytis dalykų, kurių seniai norėjote. Jūs amžina studentė, nuolat ko nors mokotės. Dabar panaudokite šią savo savybę. Rugpjūčio 19-osios pilnatis įkvėps jus pradėti mokytis kažko, ką tikrai mėgstate. Rugsėjo pabaigoje jau turėtumėte būti pasirengusi šiuos įgūdžius panaudoti. Spalio užtemimai nušvies visas jūsų draugystes, ir tai gali pranašauti apie požiūrio į ypatingą žmogų pasikeitimą. Taigi jei kažkas, apie ką galvojote tik platoniškai, staiga ima kelti triukšmą, kad jūs jam labai rūpite, labai atsargiai pagalvokite, ar esate tam pasirengusi, ir ar galėsite vėl būti draugais, jei kartais nieko neišeitų.2017 metų horoskopas šauliui sako, kad atostogos bus nuostabios. Nepamirškite skirti savo laiko vyresniesiems šeimos nariams. Karjera Jūs kaip reikiant padirbėjote, kad atsidurtumėte ten, kur esate dabar, taigi kodėl nepadarius pertraukėlės? Sausį atsikvėpkite nuo karjeros rūpesčių. Dirbkite taip pat gerai kaip visada, bet pasistenkite skirti daugiau laiko sau. Galbūt turėsite perimti vadovavimą kilus finansinėms problemoms, bet kitu atveju tiesiog plaukite pasroviui. Kovo 25-osios pilnatis – tai grįžimo į įprastą sambrūzdį metas; šoksite tiesiog į įvykių sūkurį.

Skaityti daugiau

Pavasarį jausitės rami, nors bus šiek tiek keista, kad nereikia tiek nerimauti, kiek visada. Mėgaukitės ramybe, kol ji tęsiasi! Pirmoji gegužės savaitė bus itin gera – jausitės tvirtai ir galėsite imtis bet kurio darbo. Užsitarnausite sau gerą vardą, veikiausiai net ir už darbovietės ribų. 2017 metų horoskopas šaulio ženklui pranašauja, kad vasarą jausite naujų įgūdžių ir žinių poreikį – tai bus geras laikas pradėti lankyti paskaitas ar užsiimti labdaringa veikla, išplėsiančia jūsų akiratį. Vėliausiai rugpjūčio viduryje žinosite, kuo norite užsiimti toliau, ir būsite pasirengusi judėti visu greičiu. 2017 metų horoskopas šaulio ženklui pranašauja, kad verslas rugsėjo pabaigoje pareikalaus vis daugiau ir daugiau jūsų darbo. Per šiuos darbo kalnus bus svarbu išsiaiškinti darbo santykius ir tai, ar kiekvienas daro viską, kad padėtų jums. Spalio užtemimai pavers jus ne tik draugiška, bet ir charizmatiška asmenybe, taigi nebus sunku padaryti žmones laimingus, o verslą – sėkmingą (ir netgi atsiplėšti nuo konkurentų). Atostogos turėtų toli pralenkti jūsų lūkesčius!

 

Meilė
Skaityti daugiau

Naujųjų 2017 metų pradžioje būsite puikios nuotaikos, ir visas pasaulis pasirengęs jums pulti po kojomis. Linksminsitės ir nepamiršite savo meilės gyvenimo, nesvarbu, ar turite porą, ar esate vieniša; sausio viduryje būsite itin neatremiama. Su jau įprastu jūsų kūrybingumu bei bendravimo galiomis nustebinsite visus Valentino dieną. Kovo 25-osios savaitgalis bus dar karštesnis ir atsivers puiki proga savo viltis bei svajones paversti itin romantiška realybe. Nors esate itin jautri pavasario karštinei, ją dar lydės karštligiška jūsų proto veikla. Meilės srityje tai reiškia, kad išplėsite savo nuojautas ir net permąstysite idealus. 2017 metų horoskopas sako, kad jau balandžio viduryje laukite rezultato – augimo ir meilės. Iki gegužės 23 kažkas labai norės sužinoti daugiau apie jūsų meilės filosofiją – itin artimai bei asmeniškai. O jūs tuo geraširdiškai pasidalinsite, kaip visada, ar tai bus jau laiko išbandytas mieliausiasis, ar kažkas visiškai naujas. 2017 metų horoskopas sako, kad vasarą savo pavasario intensyvią protinę veiklą pritaikysite meilės gyvenimui, ir jūs – būtent tas žmogus, kuris gali užtikrinti, kad visa eisis sklandžiai. Taip pat savo dienotvarkėje galite mėginti rasti vietos kitam žmogui, ir jūsų laisvę mylinčiai asmenybei tai visada reiškia šiokius tokius kompromisus.

Skaityti daugiau

2017 metų horoskopas sako, kad geriausias jūsų sąjungininkas – puikus humoro jausmas, juoku mėgausis tiek vienišės, tiek turinčios antrą pusę liepos 8-osios savaitgalį. Dienos apie rugpjūčio 6-ąją bus išties ugningos.Rugsėjis bus kupinas įkvėpimo meilei, taigi naudokitės tuo – vienišės turėtų išmėginti visiškai naują bendravimo su žmonėmis būdą, kad sulauktų malonių rezultatų. 2017 metų horoskopas sako, kad netikėtas susižavėjimas viską pakeis spalį, taigi būkite pasirengusi atsakyti taip, kaip pasirinksite. Nuo lapkričio 13-osios iki gruodžio 3-iosios – Merkurijaus atogrąža, einanti ir per jūsų ženklą, taigi svarbu neprarasti atsargumo meilės santykiuose. Vis dėlto gruodžio pirmoji suteikia jums galimybę atrasti kažką naujo arba atnaujinti tai, kas jau turima. Metų pabaigos dienos skirtos tik jums, taigi gerai tai atšvęskite!

 

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *