Avinas

avinas horoskopasMetų pradžia žada nenutrūkstamą darbą. Po sausio 10 d. sunku bus jus įkalbėti daryti ką nors kita nei dirbti be atvangos. Galėsite lengviau pasiekti savo tikslų, todėl verta tam skirti visą savo laiką ir energiją bei kuriam laikui atidėti visa kita į šalį. Atėjus kovui, norėsite labiau pasirūpinti savo sveikata ir išvaizda – ir čia taip pat galėsite nuversti kalnus.

Saulės užtemimas ankstyvą balandį pavers gimtadienio mėnesį nepamirštamu, ir jei jūs vieniša, ši astrologinė padėtis taip pat gali žymėti naujus santykius. Plačiai atmerkite akis balandžio 14-ąją – pastebėsite žmogų, kuris yra ypač jausmingas ir nenuleidžia akių nuo jūsų! Vis dėlto palikite sau šiek tiek erdvės. Jūs puikiai žinote, kad nemėgstate jaustis dusinama. Vasarą viskas pasisuks visiškai kitaip. Liepą mėgausitės laisve, kelionėmis bei nauja patirtimi, todėl prasitęskite paso galiojimo laiką ir pasiruoškite lagaminus. Rugpjūčio 19 dieną pilnatis paskatins jus pradėti naują hobį, kurio dėka galėsite susipažinti su kažkuo nauju, žavinčiu ir pakankamai ugningu, kad galėtų jus sudominti. Nepraleiskite progos! Tiek hobis, tiek tas naujas žmogus gali būti tai, ko laukėte taip ilgai.

Skaityti daugiau

Rudenį galbūt pradėsite galvoti apie didžiulius pokyčius karjeroje ir jie bus visiškai įmanomi. Po spalio 17 dienos jūs taip pat galėsite pradėti visiškai naują santykių etapą. Bet kokiu atveju jums patiks tokia nauja pradžia, todėl pasirinkite tuos, kurie jus lydės naujuoju keliu. Žiemos šventės bus įspūdingos, su aibe gerų įspūdžių ir siurprizų. Jaunatis per Naujuosius metus paskatins jus po šventinės savaitės kibti į darbus. Pasinaudokite tuo!

Karjera
Skaityti daugiau

2017 metų pradžia žada nenutrūkstamą darbą. Po sausio 10 d. sunku bus jus įkalbėti daryti ką nors kita nei dirbti be atvangos. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad galėsite lengviau pasiekti savo tikslų, todėl verta tam skirti visą savo laiką ir energiją bei kuriam laikui atidėti visa kita į šalį. Atėjus kovui, norėsite labiau pasirūpinti savo sveikata ir išvaizda – ir čia taip pat galėsite nuversti kalnus. Saulės užtemimas ankstyvą balandį pavers gimtadienio mėnesį nepamirštamu, ir jei jūs vieniša, ši astrologinė padėtis taip pat gali žymėti naujus santykius. Plačiai atmerkite akis balandžio 14-ąją – pastebėsite žmogų, kuris yra ypač jausmingas ir nenuleidžia akių nuo jūsų! Vis dėlto palikite sau šiek tiek erdvės. Jūs puikiai žinote, kad nemėgstate jaustis dusinama.

Skaityti daugiau

Vasarą viskas pasisuks visiškai kitaip. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad liepą mėgausitės laisve, kelionėmis bei nauja patirtimi, todėl prasitęskite paso galiojimo laiką ir pasiruoškite lagaminus. Rugpjūčio 19 dieną pilnatis paskatins jus pradėti naują hobį, kurio dėka galėsite susipažinti su kažkuo nauju, žavinčiu ir pakankamai ugningu, kad galėtų jus sudominti. Nepraleiskite progos! Tiek hobis, tiek tas naujas žmogus gali būti tai, ko laukėte taip ilgai. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad rudenį galbūt pradėsite galvoti apie didžiulius pokyčius karjeroje ir jie bus visiškai įmanomi. Po spalio 17 dienos jūs taip pat galėsite pradėti visiškai naują santykių etapą. Bet kokiu atveju jums patiks tokia nauja pradžia, todėl pasirinkite tuos, kurie jus lydės naujuoju keliu. Žiemos šventės bus įspūdingos, su aibe gerų įspūdžių ir siurprizų. Jaunatis per Naujuosius metus paskatins jus po šventinės savaitės kibti į darbus. Pasinaudokite tuo! Karjera Nebus jokio reikalo naujametiniams pasižadėjimams bei įsipareigojimams – jūs trokšte trokšite padaryti savo darbus, kai tik ateis 2017-ieji. Draugams gali kilti rūpesčių mėginant atitraukti jus nuo darbų (arba darbo paieškos, jei dabar tuo užsiimate), tačiau bus verta dirbti, nes pasieksite itin greitos pažangos. Po kovo 4 dienos planuokite atostogas arba žmonės ims galvoti, kad esate robotas. Jūsų reputacija tik pakils, jei pasiimsite nedidelę pertraukėlę. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad gimtadienio laikotarpiu jausitės neramiai, todėl pasirenkite rimtiems savo darbo ir vietos pasaulyje permąstymams. Tai puikus laikas pasikalbėti su viršininku apie ateities perspektyvas arba pradėti dirbti laisvai samdoma darbuotoja, jei tokia yra jūsų svajonė. Metų pradžioje galite jausti šiokius tokius suvaržymus, bet nuo liepos išsitiesite ir ištyrinėsite savo naują teritoriją. Vasarą – neabejotina verslo kelionės galimybė, kaip ir netikėtas atsakomybės padidėjimas. Rugpjūčio viduryje sulauksite naujos progos, kuri bus viliojanti, bet ne visai netikėta. Pasinaudokite ja – bus sunku, bet verta, ir jūsų CV greit atrodys dešimt kartų patraukliau darbdaviams.Rudenį galite pasijusti norinti sugrįžti į kasdienę rutiną, bet to neatsitiks. Jūsų dinamiškas stilius pritrauks dėmesį savaitę prieš Halloween’ą: gali pasikeisti jūsų karjeros kryptis tame pačiame versle ar gamyboje. Nesijaudinkite – jūs čia galite daug ką nuveikti. Vis dėlto metų pabaigoje galite pajusti nerimastingą norą grįžti į normalią darbotvarkę.

Meilė
Skaityti daugiau

Naujieji 2017 metai atneš jums naują tikslo pojūtį ir daug energijos po mažos duobės sausio tryliktąją. Sausio 15 d. tarp porų įsiplieks naujos kibirkštys, o vienišės susiras ką nors, kas sušildys jų širdis likusią žiemos dalį. Jūsų atkaklumas meilėje maloniai atsipirks apie Valentino dieną, – su tuo, ko taip ilgėjotės. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad Žvaigždžių palaimintas savaitgalis nusimato kovo 11 dieną, todėl planuokite karštus pasimatymus su naujais gerbėjais ar savaitgalio išvyką su mieliausiuoju. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad Santykiai, kuriuos dabar pradėsite ar į kuriuos dabar investuosite, turi ypač daug šansų sužydėti šį pavasarį. Bet nuo kovo 19 iki balandžio 12 dienos Merkurijaus atogrąža jūsų ženkle reiškia, kad turite sekti, ką kalbate (taip pat el. pašto laiškus ir žinutes) siekdama meilės. Bet ką tai reiškia būtent jums? Jums bus suteikta nekasdienė galimybė introspekcijai – atsiskleis jūsų tikrasis vidinis “aš” ir širdies troškimai, jei tik skirsite laiko įsigilinti į save.Nuo balandžio vidurio visą vasarą jūsų meilės gyvenimas – jūsų pačios rankose. Būkite drąsi ir jums bus atlyginta.

Skaityti daugiau

2017 metų horoskopas Jums žada, kad vienišės, kurios ryšis dideliam meilės santykių postūmiui gegužės 5-6 dienomis, veikiausiai nesuklys, o turinčios antrąją pusę gali pakylėti savo santykius į naują lygmenį. Jei praleisite šią galimybę, jūsų liepsninga įtikinėjimo galia vėl įsiplieks birželio 10 dieną. Liepa žada vienišėms smagų laiką, o turinčios porą mėgausis, sugalvodamos naujų nuotykių savo brangiausiesiems. Karštos rugpjūčio dienos atneš karštą romaną – greičiausiai apie mėnesio vidurį.Krintantys lapai vers permąstyti savo meilės reikalus, ir tai nebus blogas ženklas. Rugsėjo vidurys – tinkamas laikas arba atverti kelią gilesniems jausmams, arba atsisveikinti: klausykitės savo intuicijos. Po spalio 17 d. kažkas visiškai naujo gali jus nustebinti – arba jūs galite nustebinti save šviežiu įkvėpimu esamuose santykiuose. 2017 metų horoskopas Jums žada, kad lapkritį gausu romantiškų akimirkų prieš prasidedant šventinei karštligei, o gruodžio 9 dienos savaitgalis visas skirtas jums (ir tam, kuris bus su jumis). Užbaikite metus su meilės karma mintyse – tai, ką darysite nuo gruodžio 24 iki pat 2026 metų, labai įtakos jūsų meilės gyvenimą.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *