Žuvys

Žuvys stos į karo žygį – su savimi. Mūšis įsiliepsnos dėl idealios figūros. Jums laikas išleisti knygą apie idealią mitybą: pirma, kad susistemintumėte savo mintis šia tema, antra, kad kiti nekartotų jūsų klaidų. Apdovanojimu taps nepriekaištingas kūnas ir ideali veido spalva. Nebūtina visiems pasakoti teisybę apie metodus ir priemones. Sakykite, kad tai jums padovanojo gamta ir tėvai.

Bendravimas

Pasakyti, kad jūs esate griežtos svetimiems trūkumams – vadinasi, nieko nepasakyti. Jūs negailestingos. Dėl to jus ne itin myli, kartais kalba jums už nugaros, o retsykiais ir žada didelių nemalonumų. Tačiau vis dėlto jūs kompanijos siela ir vakarėliuose visi džiaugiasi jumis. Paradoksas? Nieko panašaus. Nekreipkite dėmesio į kritikus, priimkite žaidimo taisykles ir mėgaukitės draugija, kad ir kaip būtų. O čia ir jūsų vertų žmonių neteks ilgai laukti.

Meilė

Žuvų meilė – kaip permainingas kovo oras. Šiandien ji yra, o rytoj jau ne ta koja išlipote iš lovos ir vietoje meilės bei susižavėjimo klesti pyktis ir suirzimas. Flirtuoti su jumis sudėtinga: labai jau jūs pastebite kitų trūkumus ir esate aštraus liežuvio. Nedidelis tarnybinis romanas liepą nesusiklostys būtent dėl šios priežasties. Vasaros pabaigoje įsiplieks skandalas: mylimasis reikalaus ataskaitos, kur leidžiate pinigus. Pasakykite, jog labdarai.

Darbai

Karjera klostosi lėtai, bet užtikrintai. Žingsnis po žingsnio užkariaujate naujas teritorijas. Pinigų pastebimai padaugės, ir imsite juos švaistyti sau, kitiems ir malonumams, net laikinai nustodamos skaičiuoti kalorijas.

Įvaizdis

Atėjo laikas rinktis moteriškesnį stilių. Plačių pečių švarkai keliauja į drabužinę, o atsilaisvinusią vietą užima prigludusios suknelės su iškirptėmis, perregimų nėrinių ir šifono sijonai, aukštakulniai bateliai. Tiesa, rugsėjį apims noras vėl atnaujinti garderobą. Nesikarščiuokite – sulaukite spalio-lapkričio ir traukite į Milaną ar Paryžių apsipirkti. Atnaujinti prireiks tik rankinių kolekciją.

Poilsis

Atostogaukite su didele linksma kompanija arba su visa šeima vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje. Jums patiks karštos Rytų šalys, pailsėsite nuo vakarietiško gyvenimo būdo. Išbandykite egzotišką virtuvę – ypatingą malonumą patirsite užsisakiusios skorpioną.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *