Vėžys

Didžioji užduotis 2023 metams – susitvarkyti asmeninį gyvenimą. Ir tai, nesijuokite, jums pavyks. Tik nesumanykite simpatiško vyriškio atakuoti savo rimtais ketinimais jau pirmojo pasimatymo metu. Pasiseks ir karjeroje: ypač palankus bus kovas. Vadovo pareigos, solidus portfelis ir net fotoaparatų blykstės: žinoma, čia galima padaryti neatleistiną kvailystę asmeniniuose santykiuose. Mokykitės skaldyti ir valdyti!

Bendravimas

Lanku apeisite didelius žmonių susibūrimus: dabar, kai darbų tiek daug, ėmėte ypač vertinti šeimos ir draugų ratą, ir bendravimą temomis, niekaip nesusijusiomis su darbu. Užtat jus pamils nelaimingos draugės su sudaužytomis širdimis ir tuščiomis piniginėmis: o jums ir patinka, kad jos naudoja jus kaip patogų petį išsiverkti! Tik lapkritį iš naujo išmoksite gauti iš bendravimo sveiko pasitenkinimo. Jau be draugių.

Meilė

Ištisus metus pasinersite į mylimojo rūpesčius ir visiškai pamiršite save. Tačiau atminkite: padėti kitam žmogui galima ir be senamadiško bei nereikalingo aukojimosi. Dar viena proga tuo įsitikinti pasitaikys vasarą, kai iškils nuomonių skirtumai, ir daugybė smulkių barnių galiausiai baigsis niūria santykių aiškinimosi drama. Rudenėjant atleisite savo skriaudikui, ir harmonija grįš su pirmuoju sniegu.

Darbai

Pavasarį su nuostaba aptiksite savyje dalykinę gyslelę, o taip pat suvoksite, kad darbas – o ne amerikietiškos kosmetikos kolekcija, retos veislės katė ar rankų darbo komoda – tampa saviraiškos priemone. Kad ir kuo užsiimtumėte, jums tai kūryba, ir, beje, gan pelninga. Balandį įsibėgėsite ir tapsite tikru pavyzdžiu kitiems – tik nepamirškite laiku apriboti greičio.

Įvaizdis

Jūs nuolat keičiatės, ir šiandien atrodote jau nebe taip, kaip vakar. Tačiau permainos paprastai nepaliečia garderobo, čia jūs konservatorė. O veltui. Argi nepatinka didžiulės striukės, lyg pasiskolintos iš draugo? Nustebinkite aplinkinius nauju stiliumi ir pažaiskite vyriškus žaidimus!

Poilsis

Poilsį sielai planuokite balandžio viduryje, kūnui – birželio pradžioje. Atkreipkite dėmesį į arabų pasaulį: nustebsite, kad jums patiks technologinis progresas, prabanga ir aptarnavimo kokybė. Rudenį nukeliaukite į Milaną apsipirkti.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *