Dvyniai

Naujovės keis viena kitą be perstojo: bus sunku pasirinkti ką nors konkretaus iš karto. Susižavėsite technikos naujovėmis: iPad taps jūsų mėgstamu žaisliuku, o pagal paskutinį technikos žodį įrengtas namas – jūsų pasiekimų vitrina. Teliks maža smulkmena – naujausio modelio automobilis. Jau žinote, kas jums jį padovanos?

Bendravimas

Naujaisiais metais pateksite į visiškai jums nepažįstamą visuomenės sferą – ir čia jus atves toli gražu ne mažos ambicijos. Ypač aktyvus bus balandis – dienos ir net naktys bus suplanuotos savaitei į priekį. Tarp naujų pažįstamų būsite populiarios, o ir jums bus įdomu atverti naujas žmonių savybes. Galiausiai imsite žvalgytis naujos veiklos sferos, o galbūt netgi pakeisite profesiją.

Meilė

Metų pradžioje jus trauks vienatvė, ir patyliukais džiaugsitės galėdama pabūti su savimi. Neįpareigojantis meilės nuotykis lauks birželį – lengvas romanas gerai nuotaikai, paliksiantis malonių prisiminimų, kai viskas baigsis. O štai spalį atsiras naujas vyriškis – džiaugsmingas ir pozityvus. Nepaleiskite jo!

Darbai

Gavote tai, ko seniai troškote? Metas siekti naujų tikslų. Darbinės veiklos pikas – pavasaris. Jūs dirbate daug ir su malonumu, su žmonėmis jaučiatės viena komanda. Rugpjūtį galimas sunkus smūgis finansams – pasirūpinkite finansiniais įsipareigojimais metų pradžioje, ir problemų išvengsite.

Įvaizdis

Dvyniams gražu tai, kas patogu. Iki visiškos laimės jums pakanka megztinio ir džinsų. Tačiau nepamirškite, kad jūsų profesinio ir visuomeninio gyvenimo tempai tampa kone nežmoniški. O laisvas laikas (taip pat ir tas, per kurį reikia persirengti vakarėliui) tampa prabanga. Nenusiminkite – vilkėkite tai, kuo bus patenkinta ir vadovybė, ir fotografai vakarėliuose. Geriausiai tam tiks dviejų dalių kostiumėliai ir Twiggy stiliaus suknelės.

Poilsis

Poilsis jums tik sapnuosis. Ir tai tik į gera, nes neturėjimas ką veikti Dvynius varo į neviltį. Atostogas planuokite taip, kad galėtumėte mokytis naujų dalykų: orientuotis vietovėse, mokytis ekstremalaus vairavimo, nardymo ar banglenčių meno. Darykite tai, kas atrodo neįmanoma. Geriausias laikas poilsiui – tradiciškai, birželis.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *