Ožiaragis

Ožiaragiams 2022 metai visų pirma reiškia bendradarbiavimą su kitais bei pasikeitimus. Nors jūs esate apskritai vienišas asmuo, 2022-aisiais bendras darbas su kitais bus ir neišvengiamas ir palankus Jums. 

Jupiteris buvo Ožiaragyje nuo 2021-ųjų, ir toliau ten pasiliks ir 2022-aisiais. Jupiteris Jūsų ženkle skelbia daugybę pagerėjimų visuose lygmenyse – gal susirasite didelę meilę, gal geresnį darbą ar būsite labiau įvertintas esamajame, ar gal sėkmingai pradėsite savo verslą. Naudingai išnaudokite šį sėkmingą Jums periodą, todėl, kad Jupiteris neatvyks į Ožiaragį vėl greičiau negu po 12 metų! 

Visi ištisus metus 2022, Saturnas bus Mergelėje, t.y. Ožiaragio Devintame Name. Taigi galite tikėtis trumpesnių ar ilgesnių išvykimų į užsienį. Tuo tarpu Uranas tęsia savo tranzitą per Žuvis, t.y. Ožiaragio trečią namą, per visus metus 2022, todėl galimi staigūs santykių pasikeitimai su artimaisiais ar kaimynais. 

Neptūnas vis dar Ožiaragio 2-ame name, taigi prieš priimdami svarbius finansinius sprendimus gerai apmąstykite visus “už” ir “prieš”. 

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *